Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Niet alleen als importeur en retailer, maar inmiddels ook als leverancier van zorghulpmiddelen, als financiële dienstverlener en ontwikkelaar van innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Samen zijn we Louwman en vooruitgang is onze belangrijkste traditie. Want mobiliteit is meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Het is mensen bewegen en verder brengen. Beweging leidt tot ontdekking, tot groei en vrijheid. Daarom willen we grenzen verleggen, elke dag weer. Toonaangevend zijn in mobiliteit. En het morgen nog beter doen dan vandaag.

Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet. Als je vooruit wilt, dan past Louwman Group helemaal bij jou. Werk je bij ons? Dan weet je al hoe je verder komt. Je krijgt kansen en de ruimte. Je komt vooruit, als je zelf het nodige meebrengt. We zijn gek op ambitie, teamgeest, frisse ideeën en nieuwe inzichten. Dat versnelt je carrière. Laat maar zien dat we niet om je heen kunnen!

Louwman Group

Den Haag

Zoek naar vacatures van dit bedrijf

De laatste vacatures

13 dagen geleden
€2,500 - €3,000 (Maand)
Raamsdonksveer (Geertruidenberg)
Marketing automation en de marketing database is jouw speelveld. Ben jij de sparringpartner voor de marketeers en weet je uit complexe vraagstukken telkens weer de essentie te halen waar het in de fact based campagnes om gaat?
Bekijk vacature
14 dagen geleden
BI Specialist
Louwman Group
€2,700 - €4,300 (Maand)
Raamsdonksveer (Geertruidenberg)
Rapportages maken in Power BI voor de directie waarbij een Lexus op de achtergrond komt aanrijden? Wat is de volgende rapportage die jij oplevert met jouw creatief vermogen en data skills?
Bekijk vacature